Performance
Department.

Vladan Gligorijevic

Senior developer

Wij hadden dringende behoefte aan een ervaren en getalenteerde developer als ondersteuning op ons development-team. Vladan had dringende behoefte aan een toffe werkgever. Binnen 24 uur maakten we kennis, spraken we de contract-details af en regelden we alles. Een match made in heaven, als je het ons vraagt. Deze doorgewinterde webtechneut spreekt (nog) geen Nederlands, maar code spreekt-ie als geen ander. Z’n Engels is trouwens on point hoor, daar niet van.

Vladan is van origine Servisch en kwam naar Nederland om te werken. Inmiddels heeft-ie een vrouw, is er een kindje in aantocht en heeft hij een volledig leven opgebouwd in Beverwijk. Het blijft overigens niet bij dat ene kindje, want toen we Vladan vroegen hoe hij de toekomst voor zich ziet, gaf hij aan dat hij ‘a lot of kids’ wilde. Of dat om vier of negentien gaat, dat gaan we zien.

Verder houdt deze koele kikker zich bezig met ‘the simple life’. Fitness, karate, gezond leven en lego. Dat houdt hem bezig. Naar eigen zeggen voelt-ie zich ‘perfect’ wanneer hij zich niet met te veel randzaken bezig hoeft te houden. The simple life. Dat snappen we, aangezien hij fulltime bezig is met de meest complexe codes en webtaal.

Favoriete internetfilmpje:

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2021 Performance Department