Performance
Department.

Patricia Netten

Advertentiespecialist

Na een tweeëneenhalf durend avontuur in Dublin, vond Patricia ‘Sláinte’ Netten het tijd om d’r St. Patrick’s-outfit aan de wilgen te hangen en terug te keren naar het prachtige Nederland. En hoewel ze d’r groene kloffie in Ierland liet, nam ze wel een flinke karrevracht aan kennis mee. Kennis die ze opdeed bij o.a. vacaturesite Indeed, waar ze fungeerde als advertentiespecialist. En die rol gaat ze bij ons ook vertolken.

Mocht je zonder dat je er erg in hebt ineens een formulier van een van onze klanten in zitten te vullen, dan weet je dat Patricia jou heeft getarget en je onderdeel van de doelgroep in kwestie bent. Zij weet dat namelijk beter dan jij. Wedden?

In het dagelijks leven steekt deze Utrechtse overigens veel tijd in familie, vrienden, muziek en reizen. Maar voor de tijd van jou bestoken met spullen en diensten die écht bij je passen, wilde Patricia in een dierentuin werken. Het feit dat ze in paniek raakt van vogels, en met name duiven − luchtratten − maakte ons des te benieuwder naar hoe dat zou zijn verlopen. Echt, hè?

Toen we d’r trouwens vroegen naar haar vreemdste eigenschap − “want leuk voor verhaaltje” − hoorden we dat ze haar deur tijdens het autorijden op slot zet en dat ze geen witte (!) eieren eet. Daar kunnen wij net zo weinig mee als jij, maar mocht je d’r nog eens willen trakteren op eieren, dan weet je wat je te doen staat.

Favoriete internetfilmpje:

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2021 Performance Department