Marleen
Marleen
Marleen
Siers
Siers
Siers
INTRO
Oet ’t oost’n en vanuit de “grootste rotstad die er is”, neemt Marleen het Twentse noaberschap en de Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit mee naar Performance Department. En nu voegen wij daar positieve Amsterdamse bemoeizucht aan toe. Door haar wereldse ervaringen in Egypte en Indonesië weet ze vanuit interessante invalshoeken teksten te schrijven en andere content te produceren. Out of haar comfortzone is voor haar de standaard. En dat, samen met de visie van een ware wereldburger, zorgt voor creatieve, pientere en doordachte invalshoeken voor jouw content.

Bereid je in een gesprek met Marleen voor op de duizend-en-een waarom-vragen die ze je ongetwijfeld gaat stellen. Ze is namelijk heilig overtuigd van het principe ‘it all starts with why’. Met haar waarom-dril vraag je je toch af waarom ze haar jeugddroom – Landmacht – niet heeft nagejaagd. Maar door haar (bijna altijd) sprankelende persoonlijkheid, neem je dit vragenvuur ook wel een beetje voor lief.

Gelukkig doet ze als vraagkanon ook nog aan gezelligheid; het liefst met lekker eten en goed gezelschap. Verder is ze in de vroege ochtenden vaak buiten te vinden voor wat ochtendfotografie. En dat is logisch, want dat gaat lastig in de middag.

Follooowus
Follooowus
Follooowus