Performance
Department.

Imgerd Friso

Contentmanager

Is het een fjord in Noorwegen? Is het een kast van Ikea? Nee, Imgerd is onze bevlogen contentmanager en copywriter. En dat-ie bevlogen is, uitte hij zelfs al voordat hij hier werkte. Zo verkondigde hij in zijn sollicitatiebrief het volgende: “Mijn liefde voor copy begon al toen ik nog in de baarmoeder zat. Ik schreef, net als onze voorouders op de rotswanden van Dordogne, prachtige teksten op de baarmoederwand.” Vanaf toen wisten we dat we een match made in heaven waren.

Maar zijn kennis van content, copy en marketing komt niet uit de lucht vallen. Op zijn dertiende begon hij namelijk met schrijven en vanaf zijn vijftiende startte hij met het organiseren van zijn eigen feesten − waar hij overigens zelf draaide. Van het ontwerpen van posters tot mond-tot-mondreclame en twee tickets voor de prijs van één: marketing is hem met de paplepel ingegoten.

Maar naast content, marketing en het bestuderen van het Groene Boekje, houdt Imgerd zich graag bezig met (het maken van) muziek. Vraag hem dus gerust eens naar het ontstaan van de housescene of het releasejaar van een of andere obscure plaat uit de jaren 80. Hij is de man met het antwoord. Vraag vooral niet om zijn mening over Peter R. de Vries, Kensington of yogaërs in het park. Tenzij je een half uurtje hebt om zijn tirade aan te horen.

Favoriete internetfilmpje:

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2021 Performance Department