Performance
Department.

Charlotta Feith

Projectmanager

Wij groeien als een jekko in de puberteit en zochten iemand om die groei in goede banen te leiden. Wij stellen je graag voor aan interim-projectmanager Charlotta ‘ik hou van shit regelen’ Feith, beter bekend als Lotti. De komende zes maanden zorgt Lotti voor meer structuur en houvast binnen ons bedrijf, waar vervolgens mee in de weer kunnen.

Dat het zweet haar niet uitbreekt tijdens chaotische dagen, komt waarschijnlijk door haar Zweedse achtergrond. Coole kikkers daar, in ‘t puntje van Europa. Of zoals ze daar zeggen: Coola grodor där, på Europas spets. Trouwens, er is wel één ding waar ze van in paniek raakt; ze heeft een terugkerende nachtmerrie waarin ze droomt dat ze de middelbare school niet heeft afgemaakt en dat ze weer terug naar school moet. Daarom liggen al d’r diploma’s nu binnen handbereik.

Wat wij binnen PD trouwens erg leuk aan d’r vinden – naast d’r zelfs op maandagochtend sprankelende persoonlijkheid – is dat Lotti gediplomeerd bierbrouwer is. We denken daarom al low-key na over een eventuele vervolgrol nadat ze de bende hier heeft gestructureerd. Allicht drinken we over een jaartje PD Pils. De tijd zal het leren, maar wij zetten alles op alles om dit mogelijk te maken.

Bel je ons, dan is de kans groot dat je Lotti aan de telefoon krijgt. Dat zal je dag zeker goed doen, dus bel ook vooral als je eventjes iets op je hart hebt. Werk- of niet-werkgerelateerd, ze helpt je hoe dan ook met advies.

Favoriete internetfilmpje:

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2021 Performance Department