Performance
Department.

WordPress-development

Van maatwerk tot redesign. Een website die bijdraagt aan het behalen van jouw doelstellingen en klaar is voor de toekomst!

Van maatwerk tot redesign. Een website die bijdraagt aan het behalen van jouw doelstellingen en klaar is voor de toekomst: wij ontwikkelen WordPress-websites voor ieder budget − voor kleine en grote organisaties. Over gebruiksvriendelijkheid hoef je niet in te zitten: wij bouwen je website zo eenvoudig, dat je ‘m zelf eenvoudig kunt blijven beheren.

Waarom kiezen voor WordPress?

Wereldwijd draait een derde van alle websites op WordPress. Natuurlijk nog niet direct een reden om ook voor WordPress te kiezen, maar het geeft wel aan dat het CMS toegankelijk en razend populair is. Hieronder zie je alle voordelen van WordPress op een rijtje.

  1. WordPress is open source. Hierdoor kan iedere ontwikkelaar die dat zou willen mee-ontwikkelen.
  2. Het WordPress-CMS is inzetbaar voor ieder type bedrijf. Door vele gratis en betaalde plugins die beschikbaar zijn, kun je het van blog, hr-website tot webshop inzetten.
  3. Met WordPress als CMS scoor je direct hoger in Google. Het CMS is zo ingericht dat titels, pagina’s, berichten en categorieën goed indexeerbaar zijn.
  4. Niet geheel onbelangrijk is dat WordPress een veilig CMS is. Door de regelmatige updates ben je er van verzekerd dat mogelijke risico’s snel verholpen zijn. Daarnaast zijn er nog veel opties om van je site een ware kluis te maken.

Follow us

We send out a newsletter every month full of latest news, tips and tricks.

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2020 Performance Department