Performance
Department.

Social advertising

Elke doelgroep bevindt zich op social media. En wij weten precies hoe we ze via social advertising moeten bereiken. Of er nu een like-, lead- of productcampagne aan te pas moet komen: wij weten hoe we behoefte creëren voor jouw product of dienst.

Gewoon lekker social

Men kijkt je tegenwoordig raar aan wanneer je vertelt dat jouw bedrijf geen Facebook-, LinkedIn- of Instagrampagina heeft. Snappen we wel; social media is een geweldige manier om je online doelgroep te bereiken. Om het onderste uit de kan te halen, is het echter wel belangrijk dat je een goede mix tussen organische socialmedia-content en social advertising creëert.

De uitgebreide advertentiemogelijkheden van vrijwel alle sociale media bieden ons alles wat we nodig hebben om op een gerichte, effectieve en betaalbare manier jouw doelgroep te bereiken. Of dit nu via Facebook, LinkedIn, Instagram of een ander platform is. Wij helpen je met het vertellen van jouw verhaal.

Facebook, LinkedIn of toch Insta?

De drie grootste platformen waarmee wij werken zijn LinkedIn, Facebook en Instagram. Je kent ze misschien wel. Gericht adverteren, retargeting, leadcampagnes en nog veel meer: het is allemaal mogelijk met de advertentiemogelijkheden van Facebook. En omdat Instagram en Facebook op hetzelfde algoritme draaien, correleren de advertentiemogelijkheden van deze twee platformen steengoed met elkaar.

Adverteren op LinkedIn werkt eigenlijk hetzelfde als bij Facebook en Instagram. De doelgroep is echter een stuk zakelijker. Het hangt dus van je markt af welk platform het beste voor jou werkt. Hoewel een combinatie van beide vaak ook werkt. Klinkt goed, niet? Doe 's social en neem contact met ons op!

Follow us

We send out a newsletter every month full of latest news, tips and tricks.

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2020 Performance Department