Performance
Department.

SEO

Beter zichtbaar zijn voor je doelgroep en de juiste informatie bieden; samen zorgen we voor de groei van jouw ranking.

Iedereen wil lijstaanvoerder in Google zijn. Tuurlijk. Maar daarmee ben je er nog niet; achterhalen welke vindbaarheid bijdraagt aan je doelstellingen zodat je de juiste doelgroep aanspreekt, is net zo belangrijk. Dat is precies waarmee wij je helpen. Vanuit een overkoepelende SEO-strategie streven we je doelen na.

We staren ons tijdens dit proces niet blind op alleen SEO. Iedere keuze die we maken, is gebaseerd op een analyse van alle relevante online-marketingactiviteiten. Onze algemene werkwijze is op te splitsen in drie fasen. Deze staan hieronder beschreven.

Onze werkwijze

De opstartfase – we analyseren je onlinemarketingstrategie en doelen, duiken in je bedrijf en bedenken gezamenlijke doelen (KPI’s). Dit sluiten we af met een rapportage.

  1. De opstartfase – we analyseren je onlinemarketingstrategie en doelen, duiken in je bedrijf en bedenken gezamenlijke doelen (KPI’s). Dit sluiten we af met een rapportage.
  2. De uitvoerfase – we gaan aan de slag met je content, techniek, hosting en autoriteit. Een goede SEO-strategie kenmerkt zich door een sublieme samenwerking tussen deze vier onderdelen. Separaat zijn ze minder effectief.
  3. De optimalisatie- en ontdekkingsfase – het echte werk begint hier. We monitoren de voortgang, rankings en zaken als de doorklik-ratio of bounce-rate. In deze fase ontdekken we de kansen. Waar moet de focus op komen te liggen. En waar juist niet. Een continu proces van verbeteren.

Weet je genoeg? Neem contact met ons op. Meer weten? Neem contact met ons op.

Follow us

We send out a newsletter every month full of latest news, tips and tricks.

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2020 Performance Department