Performance
Department.

Search Engine Advertising (SEA)

Als mensen een product googelen, dan zijn ze ernaar op zoek. Wij zorgen dat jij bij de bovenste resultaten staat, zodat je snel (en betaalbaar) mensen naar je website kunt trekken.

Je zoekt iets op Google. Paar keer tikken, enter et voilà, daar zijn je eerste resultaten. Van die zoekresultaten zijn de bovenste vaak advertenties, misschien wel door ons opgezet voor jouw product. Telkens als iemand klikt op zo’n advertentie, betaalt de adverteerder een bepaald bedrag. Klikt er niemand, dan betaalt er niemand. Dat is zoekmachine-adverteren.

Betaald adverteren in zoekmachines wordt – hoe kan het ook anders – zoekmachine-adverteren, search engine advertising of kortweg SEA genoemd. Door de ontwikkeling van het internet is dit steeds complexer geworden. Een Google Ads-campagne draaien en meteen winst behalen zit er dus eigenlijk niet meer in. Het beheren, optimaliseren en winstgevend maken van SEA-campagnes is echt een proces, en daarmee een vak, geworden.

Flexibel, betaalbaar en meetbaar

Bijna iedereen maakt gebruik van zoekmachines, waardoor iedere doelgroep deze advertentiemogelijkheid te bereiken is. Onze gecertificeerde Google Ads-specialisten zorgen jouw website op relevante zoektermen te vinden is. Dit resulteert in meer verkeer, naamsbekendheid en conversies. Lekker.

Uiteraard begrijpen we dat het lastig is om op basis van zo’n stuk tekst te beslissen of search engine advertising iets voor jou of je onderneming is. Daarom mag je ons altijd even bellen, zodat we telefonisch of face-to-face de mogelijkheden kunnen bespreken.

Follow us

We send out a newsletter every month full of latest news, tips and tricks.

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2020 Performance Department