Performance
Department.

Strategie

Het belang van een concrete onlinemarketingstrategie is enorm. Zorg dat je klaar bent voor de toekomst.

Elk bureau begint erover, maar wat heb je nu eigenlijk aan een duidelijke strategie. En is een overkoepelende strategie wel mogelijk of kun je beter voor ieder kanaal een losse strategie bedenken?

Het verschil tussen hoe en waarom

Men past het woord ‘strategie’ tegenwoordig te pas en te onpas toe. Vaak foutief. Een onlinemarketingstrategie bepaalt namelijk niet hoe jij een post op Facebook of Instagram zet, maar waarom. Aan welk grotere plaatje draagt het bij? Kortom, een strategie is iets anders dan het daadwerkelijke plan van uitvoering.

Toekomstbestendig, da's pas belangrijk

Online marketing is complex en wordt met het jaar moeilijker. Met een echte future-proof online strategie zorg je ervoor dat we altijd naar jouw belangrijkste doelen toewerken, weten wie jouw doelgroep is, via welke kanalen we ze bereiken en hoe we kunnen meebewegen. En misschien nog wel belangrijker: dat jij weet waar wij naartoe werken en wat de verwachtingen zijn.

De weg naar succes? Een stabiele onlinemarketingstrategie met een plan van uitvoering, dat flexibel is aan te passen en continu optimaliseert op basis van eerder behaalde resultaten.

Follow us

We send out a newsletter every month full of latest news, tips and tricks.

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2020 Performance Department