Performance
Department.

Advertising

Meer rendement halen uit je SEA-campagnes? We helpen je met het genereren van meer impressies, kliks en lagere CPC’s.

Het leuke van online advertising is dat het met ieder budget kan en altijd meetbaar is. We richten advertenties op mensen waarvan we weten dat ze interesse hebben in jouw product of dienst. Echter, omdat er zoveel advertentietypen zijn, helpen we je eerst met het maken van de juiste advertentiekeuze.

Zoekmachine-adverteren (SEA)

Adverteren in zoekmachines is erg effectief. Door jouw advertentie op het juiste moment te laten zien in Google, weet je zeker dat iemand interesse heeft wanneer er op geklikt wordt. Naast advertenties in de Google-rankings, zijn er nog een aantal mogelijkheden: Google Shopping, Google Display en Remarketing. Verschillende functies in Google waarmee wij jouw doelgroep bereiken.

Socialmedia-advertising

Socialmedia-advertising is een effectieve en relatief goedkope manier om meer bezoekers, leads of fans te krijgen. Door alle gegevens die men ‘achterlaat’ op social media, is het mogelijk heel gericht jouw merk onder de aandacht te brengen. Het wordt tijd om jouw social-mediakanalen voor je te laten werken. De vraag is alleen of jij er klaar voor bent.

De mogelijkheden bij online adverteren zijn eindeloos. Daarom maken wij voor iedereen weer een ander advertentiepakket. Want elke dienst of branche vraagt om een ander plan van aanpak.

Follow us

We send out a newsletter every month full of latest news, tips and tricks.

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2020 Performance Department