Performance
Department.

Copywriting

Tekst is al sinds jaar en dag hét middel om iets te verkopen. Is het niet als ondersteuning van fotografie of video, dan wel als verkoopmiddel an sich. Aankaarten, interesseren en overtuigen. En dat met maar 26 tekens.

Gewoon je copy gebruiken

Tekst is al sinds jaar en dag hét middel om iets te verkopen. Is het niet als ondersteuning van fotografie of video, dan wel als verkoopmiddel an sich. Aankaarten, interesseren en overtuigen. En dat met maar 26 tekens. Goede copy brengt een boodschap op unieke en overtuigende wijze over.

Tone of voice

Welke tone of voice – de toon waarmee je als bedrijf communiceert – hangt vaak af van je branche. Een smoothiebar communiceert immers anders dan een advocatenkantoor. Maar de toon zegt niets over de boodschap. Of je nu formuleer of informeel communiceert, wij schrijven wervende teksten die daadwerkelijk aanzetten tot actie. En niet alleen leuk staan.

Soorten copy

Of je nu zoekt naar tekstschrijvers voor je webteksten, blogs of offline communicatie, bij ons ben je aan het juiste adres. We pennen moeiteloos een engagerend verhaal voor je offline campagnes, maar ook online staan we ons mannetje. Of vrouwtje.

Onze tekstschrijvers werken veel samen met de SEO-specialisten. De SEO’s zoeken naar relevante zoektermen, steekwoorden en andere zaken, waarna de tekstschrijvers in de weer gaan met die bevindingen. Zo zorgen we dat alle tekst lekker leest, activeert en vindbaar is in Google. Copy that?

Follow us

We send out a newsletter every month full of latest news, tips and tricks.

contactcontact

Donauweg 10, 1043 AJ Amsterdam
(020) 261 89 39
Open: 08:30 - 18:00
© 2020 Performance Department