Wij willen op social media meer mensen bereiken

Intro

Social media is bij veel bedrijven vaak het ondergeschoven kindje. Er is altijd wel iemand in het bedrijf die er verantwoordelijk voor is gesteld, maar het is vaak een bijzaak i.p.v. een hoofdfocus. Hierdoor blijft het al snel bij een foto van de borrel, de kantoorhond of een grappig voorval op kantoor.

Man achter laptop Waar kunnen we jou mee helpen?

Waar begin je?

En heel eerlijk, we begrijpen het. Want eerlijk is eerlijk, een goede social media strategie is niet makkelijk. Het vereist discipline en continu√Įteit, waarbij je als bedrijf zelf ook een belangrijke rol speelt. Het beheren van je social media kanalena doe je dan ook samen en is niet iets wat je over de schutting kunt gooien.

Uiteraard geldt ook voor social media dat het onderdeel moet zijn van je overkoepelende online marketing strategie. Echter zijn je social media kanalen naast je website bij uitstek de plek om je visitekaartje af te geven, met je klanten te communiceren en uiteraard ook nieuwe klanten aan te trekken.

In de strategie kijken we dan ook naar welke kanalen voor jou het beste ingezet kunnen worden en waar we de doelstellingen kunnen behalen. Het komt zelden voor dat je alles moet gebruiken. Focus is key en op alle kanalen hetzelfde communiceren biedt geen toegevoegde waarde. De boodschap die je verspreidt, moet dan ook naadloos aansluiten bij de fase waar je doelgroep zich bevindt. En dit geldt zowel voor je organische post als advertising, hoe sluit dit goed op elkaar aan?

Onze workflow

Hoe we dit doen?

Google heeft hier een fantastische bewezen marketing model voor: See, Think, Do, Care. Met deze werkwijze stemmen we gezamenlijk de juiste content af richting de doelgroep in de verschillende fases met ondersteuning van advertisement. Alles is er met dit model op gericht om jouw doelstellingen te bereiken.

Samen vlammen voor meer engagement? Doelen bereiken met social waarvan je niet wist dat het mogelijk was? Er staat een team vol commitment klaar om samen aan de slag te gaan!

PD Team aan de bar

Met welk vraagstuk kunnen we je helpen

Lead generatie We know how

Wij willen meer online leads genereren

Lees meer
SEO We know how

Structureel beter gevonden worden in Google

Lees meer
Advertising We know how

Serieus aan de slag met online advertising

Lees meer
Social media We know how

Wij willen op social media meer mensen bereiken

Lees meer
Development We know how

Wij willen een snelle en gebruiks­vriendelijke website

Lees meer
Uitdaging We know how

Wij hebben een uitdaging voor jullie

Lees meer
Load more Vraagstukken
Follooow us
Follooow us
Follooow us