Wij willen meer online leads genereren

Intro

Of je dit nu wilt in de B2B sector of B2C, voor beide is het startpunt een sterke overkoepelende online strategie. Per branche verschilt het uiteraard waar je doelgroep zich bevindt, in welke fase deze zit en ook in welke fase jij naar voren wilt komen. We moeten daarom ook altijd starten met een uitgebreid onderzoek, op basis van de gewenste doelstellingen, om te bepalen welke kanalen voor jou, in welke fase, het meest effectief gaan zijn.

Man achter laptop Waar kunnen we jou mee helpen?

Leadgeneratie strategie

Om dit goed te doen, gaan we dan ook eerst uitgebreid met elkaar op date. Wij moeten je immers goed leren kennen om te begrijpen wat een echte lead inhoud en wat voor bedrijf en/of persoon dit is. Door gesprekken te voeren met verschillende key stakeholders binnen je bedrijf creƫren we het sterkste vertrekpunt voor het uitvoeren van het onderzoek en het opmaken van de strategie.

De strategieontwikkeling wordt volledig ontwikkeld volgens onze succesvolle werkwijze. Hierin starten we altijd met een testfase (korte termijn), waarin we de bevindingen uit het onderzoek en de strategie tegen het licht houden. De gekozen kanalen worden uitgeprobeerd, we gaan prikken om te zien waar het gaat bloeden. De gekozen kanalen worden uitgeprobeerd, we gaan prikken om te zien waar het gaat bloeden.

Na de testfase volgt er de midden termijn, waarin we toewerken naar een constante basis van leads die het sales team zo goed mogelijk voorziet. Dit alles om op de langere termijn ervoor te zorgen dat online marketing op een stabiele manier bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.

Onze workflow

Kanalen

Welke kanalen we hiervoor inzetten hangt o.a. allemaal af van de sector, doelgroep en fase binnen de customer journey waar de doelgroep zich in bevindt. Ook denken we met je mee over hoe je dienst of product het beste naar voren komt op je website of social media kanalen.

We analyseren wekelijks/maandelijks hoe bezoekers zich gedragen op je website en waar we kunnen optimaliseren. We tracken alles, van inbel tot IP adressen en alles binnen de AVG regels, om elke bezoeker waardevol te maken. Enerzijds om te leren of om naast warme, ook lauwe leads te generen voor de sales afdeling.

Samen je bedrijf echt laten groeien? Er staat een team vol commitment klaar om samen aan de slag te gaan!

PD Team aan de bar

Met welk vraagstuk kunnen we je helpen

Lead generatie We know how

Wij willen meer online leads genereren

Lees meer
SEO We know how

Structureel beter gevonden worden in Google

Lees meer
Advertising We know how

Serieus aan de slag met online advertising

Lees meer
Social media We know how

Wij willen op social media meer mensen bereiken

Lees meer
Development We know how

Wij willen een snelle en gebruiksĀ­vriendelijke website

Lees meer
Uitdaging We know how

Wij hebben een uitdaging voor jullie

Lees meer
Load more Vraagstukken
Follooow us
Follooow us
Follooow us