CONVERSIE & BRANDING MET ONLINE ADVERTISING

INTRO

Directe zichtbaarheid creëren bij je doelgroep, of dit nou voor een campagne, leadgeneratie of om de verkopen van je webshop te verhogen is. Online advertising is bij uitstek de meest effectieve manier om direct je doelgroep te bereiken, je naamsbekendheid te vergroten en relevante bezoekers naar je website te trekken. De uitdaging zit hem in welke kanalen je gaat inzetten, hoe toereikend je budget is, wat je boodschap is en waar je gewenste doelgroep het meeste zit.

Waar kunnen je jou mee helpen?

De beste kanalen kiezen

Google, Bing, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest, Instagram, Google Display, Shopping en zo kunnen we nog even doorgaan. Er zijn zoveel opties dat je er niet aan ontkomt om keuzes te moeten maken. Online advertising kun je dan ook niet succesvol uitvoeren zonder een goede strategie.

We kijken daarom dan ook eerst naar je overkoepelende online strategie, hoe belangrijk online advertising daarin is en welke rol het heeft om jouw overkoepelende doelstellingen te bereiken. Daarna onderzoeken we op welke kanalen jouw doelgroep zich bevindt en in welke fase van de customer journey een persoon zit op een bepaald kanaal. Pas dan kunnen we de juiste kanalen met elkaar selecteren en waar mogelijk aansluitend op elkaar afstemmen.

Onze workflow

Korte termijn lange termijn Midden termijn 1 2 3 OPTIMALISATIE TEST STRATEGY RESULTAAT CREATIE
Wij werken altijd vanuit een strategie
One stop shop
Werkwijze die gericht is op het behalen van een constant resultaat

Conversie

Bij online advertising gaat het niet alleen om advertising. De gebruikte landingspagina’s moeten wel voldoen aan de verwachting van de doelgroep. Iedere week, 2 weken of maand analyseren en optimaliseren we daarom de advertenties, en hetzelfde geldt natuurlijk voor de landingspagina’s.

Het kan goed voorkomen dat je de juiste bezoekers trekt, maar dat deze niet converteren. Dit analyseren we daarom constant. Ook bespreken we proactief verbeterslagen met elkaar om de overkoepelende doelstellingen te bereiken.

Online advertising houdt dus meer in dan het uitzetten van advertenties. Je hebt daarom ook meerdere specialisten nodig die met elkaar samenwerken om het gewenste resultaat te behalen. Ons team staat met volledige commitment klaar om samen aan de slag te gaan.

Met welk vraagstuk kunnen we je helpen

 • leads genereren
  We know how

  Wij willen meer online leads genereren

  Lees meer
 • SEO
  We know how

  Structureel beter gevonden worden in Google

  Lees meer
 • Advertising
  We know how

  Serieus aan de slag met online advertising

  Lees meer
 • Social Media
  We know how

  Wij willen op social media meer mensen bereiken

  Lees meer
 • Development
  We know how

  Wij willen een snelle en gebruiksvriendelijke website

  Lees meer
 • Uitdaging
  We know how

  Wij hebben een uitdaging voor jullie

  Lees meer
Follooowus
Follooowus
Follooowus