Sophie Sophie Shand Shand Sophie Sophie

Senior designer
Sophie Shand
About
Helemaal vanuit het Verenigd Koninkrijk, verwelkomen wij de zelfbenoemde Queen of cutting and sticking, Sophie Shand. Deze goedlachse Britse, die overigens vloeiend Nederlands en Frans spreekt, ontfermt zich binnen PD over alles wat met visual- en webdesign te maken heeft. Toen wij d’r vroegen waarom ze dit werk precies deed, luidde het antwoord: omdat ik altijd al creatief ben geweest. En we geven d’r geen ongelijk, bekijk haar website maar eens.

Designer was niet altijd wat Sophie dacht te worden; vroeger wilde ze een tot de nok gevulde snoepwinkel runnen. Snoepjes, design natuurlijk hartstikke lekker, maar wij zijn hier toch blij dat ze ervoor koos om het ontwerpvak in te duiken (en te reageren op onze openstaande vacature). Want anders was Sophie nooit onderdeel van ons team geworden, en dat zou voor altijd zonde zijn geweest.

Mocht je overigens eens bij ons in het pand zijn en ben je de weg kwijt, vraag Sophie dan niet om de weg. Ze is naar eigen zeggen erg slecht in navigatie, dus de kans bestaat dat je een half uur later in het centrum van Beverwijk staat. Verder houdt ze zich graag bezig met gitaar spelen, koken, (uit) eten gaan, bier en wijn drinken (we like), live muziek en talen leren. Dat laatste merkten we hier al, want ze switcht moeiteloos van Frans naar Engels en dan weer naar het Nederlands. Fun fact; na twee biertjes schakelt ze liever over naar moedertaal Engels, omdat ze anders (te) veel moet nadenken. Soms miauwt ze uit het niets, zonder reden.

Follooow us
Follooow us
Follooow us