Koen Koen Bol Bol Koen Koen

Online strateeg
Koen Bol
About
Voor zo’n jonge vent is Koen een echte rot in het vak. Rond zijn 26e had hij eigenlijk alle banen binnen sales, marketing, SEO en management al uitgespeeld, waardoor de stap naar een eigen onderneming een logische was. En zo werd zijn kindje Performance Department geboren. En dat kind dat groeit als kool. Niet te zuinig.

Maar als Koen ‘heeft iemand mijn sleutels gezien’ Bol niet bezig is met de groei van zijn bedrijf, vind je hem vaak op het racecircuit of sleutelend aan een motor die “nog iets sneller moet.” Wat eigenlijk een mooie metafoor voor het continu sleutelen aan Performance Department is, want hij ziet mogelijkheden tot verbetering op plekken waar geen ander het ziet.

Doordat de man zo ervaren is, kan hij met veel situaties binnen het ondernemerschap goed omspringen. Leuke klanten en minder leuke klanten. Vlekkeloze gesprekken en gekke meningsverschillen. Maar er is één ding waar hij absoluut niet tegen kan: mensen die liegen of hun afspraken niet nakomen. Zorg daarom altijd dat je je aan je woord houdt bij Koen. Doe je dat, dan heb je een zakenpartner voor het leven.

Follooow us
Follooow us
Follooow us