Jonas Jonas Braun Braun Jonas Jonas

Marketin consultant
Jonas Braun
About
Na tien jaar bij een supermarktgigant te hebben gewerkt, vond deze door de wol geverfde marketeer het tijd voor verdere verdieping; online marketing. Daarom stapte hij in de zomer van 2020 bijna rechtstreeks van z’n surfboard door naar de ‘onboarding’ bij Performance Department. Inmiddels is de kans enorm dat je ’m al eens aan de telefoon had. Want bellen kan-ie. Net als lullen in het algemeen trouwens!

Meet Jonas, de man die onrustig wordt van ongemaaid gras en een hekel heeft aan onderzetters. Wat we erg tof vinden, is dat Jonas na jaren big business, nu z’n zinnen heeft gezet op het leren van alles wat met online marketing te maken heeft. Dat-ie nu naast kitesurfen bezig is met het surfgedrag van de doelgroep van onze klanten, vinden we dan ook niet gek.

Naast alles leren over online marketing, vind je de man in z’n vrije tijd – zoals je allicht al door had – op het strand, in de keuken, op een board op ski’s of op het voetbalveld. Een actieve bourgondiër dus. Als je hem nog niet aan de telefoon hebt gehad, maar je dit wel van plan bent, tel even hoe vaak hij ‘echter’ zegt; da’s z’n stopwoordje. Verder vroegen we hem wat we sowieso moesten melden in dit verhaaltje. “Dat ik deep down een hele leuke jongen ben.“, luidde het antwoord. Dat moet je dan maar gewoon van hem aannemen..

Follooow us
Follooow us
Follooow us