Joey Joey Bol Bol Joey Joey

Project manager development
Joey Bol
About
Als je bij ons op kantoor bent en in een gesprek refereert naar een gek internetfilmpje, dan is de kans 99,9 procent dat je uit onze development-hoek een welgemeende “noice” hoort komen. Joey, onze vernuftige developer, bezit namelijk de unieke gave om elk internetfilmpje ooit gemaakt te quoten. En dat klinkt misschien vervelend, maar geloof het of niet, als hij er een dag niet is dan ga je het zelfs missen.

Het blijft trouwens niet alleen bij internetfilmpjes. Elk nutteloos feitje kan eigenlijk door Joey worden opgedreund. Vraag hem dan ook gerust eens wat de lengte van de langste kwal ter wereld is of hoeveel olifanten je moet stapelen om de maan te bereiken. Hij weet het vast wel. Maar als hij niet bezig is met het opzoeken van feitjes of het quoten van filmpjes, dan staat hij graag op het voetbalveld, in de sportschool of ligt-ie op de bank te gamen.

En het fijnste aan Joey is dat hij altijd bescheiden blijft. Op de vraag ‘wat moeten we sowieso in jouw verhaaltje melden’ antwoordde hij dan ook: “Dat ik zo’n unaniem belachelijk groot succes ben.” En als we naar zijn werk kijken, dan kunnen we hem ook geen ongelijk geven.

Follooow us
Follooow us
Follooow us