Hessel Hessel Midden­dorp Hessel Hessel

Front-end & SEO expert
Hessel Middendorp
About
Als het internet een hooiberg is, dan is jouw website een speld. En als jouw website een speld is, dan is Hessel een metaaldetector. Door twee van zijn interesses − schrijven en technologie − te combineren, weet deze uitgekiende SEO-specialist namelijk precies hoe hij jouw website vindbaar maakt. Als ‘ie dat nu eens kon doen met de sleutels van Koen, dan zou dat een hoop stress schelen.

Dat Hessel vroeger journalist dacht te worden merken we zo nu en dan nog wel. Bewapend met een arsenaal aan kritische vragen, durft hij altijd met een objectieve visie naar ons werk − en dat van klanten − te kijken. Zo levert zijn overzichtelijke blik vaak weer nieuwe inzichten op. En dat overzicht, dat is belangrijk voor Hessel. Kijk maar eens naar z’n opgeruimde bureau. Je zou bijna aan OCD gaan denken, maar zo erg is het gelukkig (nog) niet.

Maar naast spelden zoeken en bureaus opruimen, houdt hij zich ook bezig met gamen, mode, Star Wars en windsurfen. En dat laatste zien we helemaal voor ons. Het liefst in een rode zwembroek: David Hesselhof.

Follooow us
Follooow us
Follooow us