Frank Frank Visser Visser Frank Frank

Developer/ads expert
Frank Visser
About
De immer pientere zzp’er Frank is een graag geziene gast binnen ons bedrijf. Alhoewel, gast. Hij is er zo vaak dat-ie inmiddels (deels) onderdeel van ons team is. Frank kan namelijk alles; maken, bedenken, adverteren en de hele rataplan. Dat-ie opereert in de onlinemarketingwereld vinden we niet gek; hij wilde vroeger arts worden. Soort van gelukt, Frank. Soort van.

De reden dat-ie dit werk doet is omdat hij altijd al een internetfanaat is geweest. Klanten begeleiden in die online jungle is dan ook waar hij zich het allerliefst mee bezighoudt, met militaire precisie. Je moet z’n koelkast eens zien, supergestructureerd. Wel belangrijk is dat Frank niet meer dan tien taken tegelijk uitvoert, want dan kan de paniek toeslaan. Imgerd haalde een grapje uit en deed alsof een klant belde met heel veel kleine spoedopdrachtjes die meteen af moesten, waardoor er bijna een bloembak sneuvelde. Kan het nog flower?

Wist je trouwens dat Frank een van de weinige mensen is die als eerste van Nederland een Charizard glitter had? En dat hij ook een van de weinigen – misschien wel de enige – is die hem verspeelde tijdens een potje ‘dichtst bij de muur’? Die kaart is inmiddels meer dan € 200 waard. Hij bewaakt budgetten voor advertentiecampagnes wel een stuk beter hoor, geen zorgen.

Follooow us
Follooow us
Follooow us