Wij willen meer mensen bereiken op Social Media

INTRO

Social media is bij veel bedrijven vaak het ondergeschoven kindje. Er is altijd wel iemand in het bedrijf die er verantwoordelijk voor is gesteld, maar het is vaak een bijzaak i.p.v. een hoofdfocus. Hierdoor blijft het al snel bij een foto van de borrel, de kantoorhond of een grappig voorval op kantoor.

Waar kunnen je jou mee helpen?

Waar begin je?

En heel eerlijk, we begrijpen het. Want eerlijk is eerlijk, een goede social media strategie is niet makkelijk. Het vereist discipline en continuïteit, waarbij je als bedrijf zelf ook een belangrijke rol speelt. Het beheren van je social media kanalen doe je dan ook samen en is niet iets wat je over de schutting kunt gooien.

Uiteraard geldt ook voor social media dat het onderdeel moet zijn van je overkoepelende online marketing strategie. Echter zijn je social media kanalen naast je website bij uitstek de plek om je visitekaartje af te geven, met je klanten te communiceren en uiteraard ook nieuwe klanten aan te trekken.

In de strategie kijken we dan ook naar welke kanalen voor jou het beste ingezet kunnen worden en waar we de doelstellingen kunnen behalen. Het komt zelden voor dat je alles moet gebruiken. Focus is key en op alle kanalen hetzelfde communiceren biedt geen toegevoegde waarde. De boodschap die je verspreidt, moet dan ook naadloos aansluiten bij de fase waar je doelgroep zich bevindt. En dit geldt zowel voor je organische post als advertising, hoe sluit dit goed op elkaar aan?

Onze workflow

Korte termijn lange termijn Midden termijn 1 2 3 OPTIMALISATIE TEST STRATEGY RESULTAAT CREATIE
Wij werken altijd vanuit een strategie
One stop shop
Werkwijze die gericht is op het behalen van een constant resultaat

Hoe we dit doen?

Google heeft hier een fantastische bewezen marketing model voor: See, Think, Do, Care. Met deze werkwijze stemmen we gezamenlijk de juiste content af richting de doelgroep in de verschillende fases met ondersteuning van advertisement. Alles is er met dit model op gericht om jouw doelstellingen te bereiken.

Samen vlammen voor meer engagement? Doelen bereiken met social waarvan je niet wist dat het mogelijk was? Er staat een team vol commitment klaar om samen aan de slag te gaan!

Met welk vraagstuk kunnen we je helpen

 • leads genereren
  We know how

  Wij willen meer online leads genereren

  Lees meer
 • SEO
  We know how

  Structureel beter gevonden worden in Google

  Lees meer
 • Advertising
  We know how

  Serieus aan de slag met online advertising

  Lees meer
 • Social Media
  We know how

  Wij willen op social media meer mensen bereiken

  Lees meer
 • Development
  We know how

  Wij willen een snelle en gebruiksvriendelijke website

  Lees meer
 • Uitdaging
  We know how

  Wij hebben een uitdaging voor jullie

  Lees meer
Follooowus
Follooowus
Follooowus