Telefoons die constant blijven rinkelen

wepaypeople.nl
15%
jaarlijkse omzetstijging
5
jaar succesvolle samenwerking
WePayPeople
Financieel
SEO, SEA, lead generatie, e-mailmarketing
WePayPeople in Google
Mobiele website wepaypeople.nl
Briefing

Voordat payrollorganisatie WePayPeople luisterde naar de huidige naam, heette het bedrijf Payroll Works. De naamswijziging van flink wat jaren geleden, kostte helaas meer dan alleen het vervangen van een aantal letters op de gevel. Het bedrijf moest praktisch opnieuw beginnen. Onder leiding van Performance Department werd dit snel hersteld en overtrof het zelfs alle verwachtingen.

Contactpagina wepaypeople.nl

Het plan van Performance Department was de basis voor de duurzame onlinemarketingstrategie waar we tot op de dag van vandaag nog steeds mee werken. Vanuit de gedachte; zet alle leadkanalen niet als losse onderdelen in, maar als componenten van een groter geheel, werd er nagedacht over manieren om verschillende marketingmiddelen in te zetten:

  • zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • zoekmachineadverteren (SEA)
  • e-mailmarketing
  • socialmediamarketing
  • socialmedia-advertising
  • contentmarketing

Deze strategie bouwen we tot op de dag van vandaag uit, inspelend op de behoeften van de markt. Zo voegden we in 2019 Instagram, Youtube en een eigen leadleverancier – een low-budget-payrollbedrijf – toe, maar staken we minder tijd en budget in socialmedia-advertising.

wepaypeople.nl
15%
jaarlijkse omzetstijging
5
jaar succesvolle samenwerking
wepaypeople.nl tablet

Omdat WePayPeople niet één concrete doelgroep heeft, denken we continu na over alle soorten doelgroepen. Kortom: we maken content die de volledige doelgroep bereikt en aanspreekt. En niet maar 40% van de potentiële doelgroep.

Nu, vijf jaar later, plukt WePayPeople nog steeds de vruchten van de door Performance Department geoptimaliseerde onlinemarketingstrategie. Het niet inzetten van kanalen als losse onderdelen, maar als tandwieltjes in een grotere machine, zorgt al vijf jaar lang voor een omzetgroei van 15-20% en geen moment rust voor alle sales- en accountmanagers. Ook niet tijdens een pandemie.

PD Team aan de bar
Follooow us
Follooow us
Follooow us